⚡️ Gambar kata lucu versi Jawa 😅

Buat kamu yang aktif di sosial media akan lebih seru bila pasang dp bbm lucu terutama bagi orang jawa biasanya lebih asiik dengan Gambar kata lucu  yang bernuansa jowo. Mungkin gambar ini cocok untuk posting di facebook ataupun di group whatsapp selain itu buat komentar facebook juga cocok banget dan lebih mantap dengan bahasa sendiri.


Monggo silahkan di unduh menurutmu yang kira-kira kata-katanya lucu bisa dikoleksi gratis  Gambar kata lucu  jawa paling anyar 2018.







Nek cewek lagi muring-muring ora usah mbok takoni kenopo? Cukup langsung rangkulen terus ambungen batuke terus bisikono “I Love U” mengko lak langsung lulut maneh”

“Yen tak sayang sorote mripatmu, ketoke kowe nembung utang mahku”

“Cewek mah ngono, cowoke ngeke’I love ng postingan IG cewek liyo langsung nuduh seng ora-ora, selingkuhan, senengan, gebetanelah dll”


“Gek utang neng konco wae rung dibayar, kok gayane arep mbahagiake anekke uwong, situ ora ndue isin?”






“Bojo ki asline awet sing elek, mergo ayu ki paling banter 20 wes ilang ayune. Lha bojo elek, sampek tuek yo tetep elek”

“Percoyo’o nek pacarmu ora gelem masang fotomu, mungkin cae isin karo raimu”

“Malem minggu neng kamar dewean, koyo semongko glundang-glundung dewe”

“Balikan karo mantai iku podo karo mangan jangan terong nget-ngetan ora ono sedepe blas”

“Seng perlu diingat, wong lanang sing bener-bener setia iku mung nyimpen siji jeneng wong wedok ng njero atine. Mergo jeneng wong wedok liyane bakal disimpen neng njero hapene”









“Panen brambang wadae dobong, kadong sayang digondol uwong”

“Dioyak o koyo ngopo nek pancen bocahe ora seneng ojo dipekso ndes, ngono kok nyalahke bocahe, kudune koe ki nyalahke awakmu dewe! Salahe nekat”

“Sakjane aku yo iso dolang neng mall macak mbois nongkrong neng kafe, tapi aku emoh, mengko ndak diarani akeh duite”

“Iso dititeni bocah pekok mesti akeh kancane”

“Witing tresno jalaran seko sering dijak dolan rono-rono”











“Heran wae karo cewe Kaman saiki, seng bales chat suwi banget padahal bek tiap ketemu kerjaane nyekeli hape terus”

“Mesti ono wong seng mbok arepke ben supuyo ndelok setiap koe gae Historymu”

“Pengen nyileh mesin waktu wek e doraemon, arep ndelok nang masa depan, kowe jodoku opo udu”

“Ojo ngeyek dangduters iku wong ndeso, titeni wae nek koe rabi mbesok paling yo disetelke ndangdut karo tukang sound sewaanmu”






“Ojo nganti kenangan dadi alasan ngerusak masa depan”

“Senajan sengsoro nanging ojo iri karo duwene wong liyo”

“Mending aku mundur tinimbang aku ajur mergo sing tak oyak terlalu duwur”

“Kowe ngomong impianku terlalu gede, nanging aku ngeros omonganmu sing terlalu cilik”


“Cukup nyawang kowe sing tak sayang roso kangen iki langsung ilang”
















“Saben dino kegawa mimpi tapi durung biso nduweni”

“Ora ono uwong mulyo tanpo urip rekoso”

“Kadang lathi bisa gawe lara ati”

“Kowe pancen manis nek kowe ora egois”

“Perjuangan ora bakal gawe roso kelangan nek dilakono kanthi tenanan”

“Wes tau kelangan, dadi wedi balikan karo mantan”

“Cukup sing sederhana ora kudu istimewa senajan neng donya amung sementara”

“Trimo meneng ora usah sepaneng mending di gawe seneng-seneng”

“Ojo gawe tresno nek akhire mung ditinggal lunga”

“Roso tresno ora mandang rupo lan bondo”




Update Gambar DP BBM Lucu Jawa Paling Anyar 2018











“Nompo aku opo onone, tak sayang selawase”

“Soyo duwur derajatmu soyo loro nek kowe tibo”

“Bola-bali aku kalah nanging aku durung nyerah”

“Kuto semarang kuto temanggung, wis siap nyawang malah ora ditampung”

“Aku mek iso moco buku, durung iso moco atimu”











“Elingo, kiamat ora ngenteni kowe tobat”

“Ojo ninggalke seng tulus kanggo seng luweh mulus”

“Mbiyen loro mergo tibo saiki loro mergo tresno”

“Aku wedi nek katresnanmu medotake kekancan”

“Uripmu koyo wit gedhang duwe jantung tapi ora duwe ati”










“Mbiyen awakmu sing dadi alasan dolanan udan, nanging saiki malah kabur kelangan”

“Seng bergincu bakal kalah karo seng berilmu”

“Aku mung biso sabar ngenteni kos sadar, mergo roso tresnoku ora bakal pudar”

“Nek dadi mantan ojo gawe kelingan, senajan sliramu tetep dadi kenangan”

“Ojo seneng seng seksi, mergo seng seksi durung tentu iseh suci”





meme lucu bahasa jawa




“Malam minggu kelabu, seng dadi daksi bisu sliramu ninggalno aku”

“Mending alon-alon tapi seng penting move-on”

“Seng ngroso kuat ojo ngaku hebat, nek durung sempet tobat”

“Ojo sampek nyio-nyio seng wes ono, mergo biso wae koe ditinggalno”

“Jare gawe loro tapi kok wegah ditinggal lunga”








“Tiwas kegowo ngimpi, jebule amung ngapusi”

“Mungkin aku kalah bondo, tapi aku biso dungo supoyo urip biso mulyo”

“Sing terang marai tenang, sing gelap marai khilaf”

“Idaman kui seng pinter ngaji, ora kok malah pinter ngalarani”

Kata kata Bijak Bahasa Jawa
Sing di jalan ati-ati, sing neng ati kapan jalan-jalan

Kacang iku gurih, tapi nek dikacangin iku perih

Madumangsa rupa ireng, seng rumangsa mesti meneng

Cowo iku ibarat soda, begitu ketemu susu langsung gembira








Gayane rai tatak, padahal atine kemrapak

Lek dikongkon mileh despacito mending milih dipastikno

Urip ora segampang kata kata “akan indah pada waktunya” nek ora di imbangi karo usaha

Andai pacar iso didownload, mungkin aku saiki was gak jomblo

Kiri kopling kanan gas, mantan gak penting gausah dibahas

“Koe teko gowo tresno tapi plis koe lungo ojo ninggal loro”

“Awakmu iku iso isone mek mbaperi tok, kapan awakmu iso macari?”






“Iku kerudung opo jalur puncak, kok dibuka tutup”

“Cintaku tergalang brengose bapakmu”

“Bingung karo kopi susu, sing kopi ngajak melek sing susu ngajak turu”

“Pantesan gak lemu-lemu, wong sing tak pangan harapan palsu”

“Kon apik, kon perhatian kon romantis, tapi sayang kon ngono nang kabeh arek wedok”

“Nandur pari jebule suket teki, kadung tak cedeki malah konco seng macari”

“Lepet bungkus e gosong, lek gak cepet selak dipek uwong blok”

“”Gambang suling iku lagu jowo, lek awakmu onok seng nyanding aku iso opo”

“Biyen jamane ngenteni layangan pedot, saiki jamane ngenteni ujub’e wong pedot”

“Mosok starla tok sing di kei surat cinta, lah aku iki kapan?”







“Janjimu iku koyo balon warna warni tapi gak ono isine, alias omong tok”

“Omonganmu koyo kopi, manis ndek awal pait ndek akhir”

“Aku ngunu opo, mung seumpomo butiran rinso seng sekali kucek langsung ilang”

“Hidup kurang asik kali gak ada orang sirik”

“Cukup dadi wong sederhana mergo neng dunyo kui mung sementara”

“Ora perlu dadi wong tenar sing penting urip lancar, ora usah seneng sing vulgar”

“Nek pancen tresno kui kudu di jogo, ora malah keno gudo karo wong liyo”

Kata kata Tresno Bahasa Jawa
“De’e iso ngguyu pas karo koe kui ono dua kemungkinan, sepisan de’e bahagia karo koe kepindo de’e nganggep koe lucu”

“Lagi usun wes cedak, digawe sayang dan nyaman sering dolan bareng dike’i perhatian, tapi ora ono kepastian”

“Wong urip iku sawang sinawang tapi yo ojo nyawang duwur ae, mulane uripmu serba kurang. Coba nyawango seng ngisor ben iso bersyukur”









“Ojo nelongso mblo, nek onok wong ayu boncengan karo wong elek segitu sebalik’r, mungkin iku wes jodohe”

“Pengen tiru-tiru urepku to? Jajalen sedino wae, lak bejat uripmu”

“Mantan karo gebetan iku bedo tipis, podo –podo susah Move-on”

“Ojo gampang percoyo yen pacarmu ngomong iku konco, munkin seng de’e maksud konco mesra”

“Obat pait ae marakke mari, mosok koe sing manis marakke loro”

“Wes kadung ngomong sayang jebule wes nduwe gandengan, wes kadung tak sawang malah ninggal kenangan”

“Rasah sok romantis, nek akhire mung tragis. Mending seng humoris tapi akhire manis”

“Nek janji ojo manis-manis dek, mesakke cangkemmu ndak dirubung semut”

“Mergo angger ati wes mileh, opo ae bakal diperjuangke”








“Mejikom ae nek lagi ngliwet selalu terhubung karo listrik, mosok koe sing lagi pacaran lost connecting karo de’e”

“Berakit-rakit kehulu berenang-renang ketepian,mantan wes neng penghulu aku iseh kesepian”

“Sakirane perduline ora diregani yo wes tinggal ngaleh ae, wong mencintai gak kudu memiliki, piye-piye yon dang cari pengganti”

“AKu ngadoh seko awakmu kui mergo aku reti eneng sing leuh pantes karo koe, ketimbang aku”

“Opo aku harus dadi koyo koco ben koe isok ngoco disek, nek arep ngomongi uwong”

“Seng jenengen cah wedok pingine di ngerteni terus tapi ratau ngerteni cah lanang”

“Ternyata pancen temen, lek bahagia kui sederhana, buktine mantan jungkel nengngarep omah iku nggarai ngguyu ngakak gak mari-mari”

“Ademe bengi iki iseh kalah adem karo sikapmu neng awakku”

“Aku ngono mergo iso nresnani, nanging ora mekso nggo ditresnani”

“Gausah acting sok bahagia, koe udu pemeran drama”






Kata kata Jawa
“Nek lunga ku iso gae koe bahagia, aku tak lunga, sing penting koe bahagian. Aku rasah mbok pikir, kudune wes reti rasane dadi aku pie”

“Sak ora-orane aku wes tau ngrasakne piye rasane diprioritaskan, walaupun endingen tetep wae ditinggal”

“Bunglon berubah warna mergo ape melingdungi diri, nek koe berubah mergo apa pergi”

“Masio raiso duweni awakmu nangeng taseh biso ngrasakne esemmu”

“De’e senengane bales chat sui, berarti de’e lagi chat ambi seng luweh asik seko koe, hahaha cie cie sing ora asik”

“Berjuang kui ora mesti maju, buktine Tarik tambang kae mundur yo isoh menang”

“Justru aku luweh bahagia mergo dewe, ketimbang karo koe, mbok gawe laro ati terus”

“Atose watu akikku iseh luwih atos atimu”



 

“Aku rabutuh maps utowo gps, nek karo koe aku wes yakin kudu neng endi”

“Jare sopo micin garai koe goblok, seng nggarai goblok yo koe kui ora tau sinau”

“Suatu saat koe bakal menyadari betapa spesialnya seseorang, saat kehilangan de’e”

“Sak iki emang ceritane jek libur sekolah, tapi raenek ceritane nggo libur menyayangi”

“Ngopo lebih akeh like daripada comment? Mergo akeh sing seneng tapi rawani ngomong”

“Dadi cah lanang ojo koyo krupuk, teles sitik lemes”

“Ciee sing dibaperi tok tapi gak dikei kepastian”



Demikianlah Artikel ⚡️ Gambar kata lucu versi Jawa 😅,
Semoga bermanfaat bagi anda semuanya. ( www.urbanoir.net ).*
gambar kata kata bijak,gambar kata bijak,kata-kata bijak beserta gambarnya,gambar kata mutiara,kata kehidupan,,status bbm bijak,kata kata bijak bbm,kata kata mutiara santri,kata kata ldr,kata kata ldr islami,kata kata bijak LDR,kata bijak LDR,kata bijak menyentuh hati pria,kata kata menyentuh hati pria,kata kata bijak seorang wanita kepada pria,kata kata cinta menyentuh hati pria,kata kata cinta yang menyentuh hati pria,kata kata menunggu,kata menunggu,kata kata sabar dalam penantian,kata kata setia menunggu,kata sabar menunggu,gambar, foto, galeri, pictures, images, photos, wallpaper

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel